BOEK NU

Pedicuresalon Hester

Op Donderdag is de praktijk gesloten

Medisch Pedicure


06 1031 1379


Voor een goede Voetzorg bent u bij Pedicuresalon Hester aan het juiste adres. Wij hebben twee praktijken op verschillende locaties in Den Haag; Moerwijk-grens Rijswijk en Ypenburg.

U kunt terecht voor zowel cosmetisch als medische behandelingen. Ook als u diabetisch, reumatisch of een dagje ouder bent. Medisch Pedicure Hester de Visser-Drevijn is aangesloten bij de branche organisatie Provoet en staat ingeschreven in het Kwaliteit Register Pedicures. Zo bent u verzekerd van een professionele behandeling. Behandeling voor dames en heren!

Indien u aanvullende verzekerd bent, krijgt u in sommige gevallen de behandeling vergoed! Ook is het mogelijk om vanuit de basisverzekering de behandeling vergoed te krijgen. U moet dan eerst de podotherapeut bezoeken. Kijk op het tabblad Samenwerking.

Vindt u het belangrijk om uw voeten goed te verzorgen? heel verstandig want u bent van ze afhankelijk. Of u nu last heeft van overtollig eelt, likdoorns, eeltpitten, kalknagels of schimmelnagels na een bezoek aan de pedicure worden deze ongemakken verholpen. Ook voor pijnlijke ingroeiende nagels zijn goede oplossingen. Neem een kijkje op het tabblad Voetproblemen.

Bij pedicuresalon Hester kunt u ook terecht om uw kalknagels of schimmelnagels te laten behandelen zodat zich niet hoeft te schamen voor uw nagels wanneer u bijvoorbeeld een sauna of zwembad bezoekt. Vraag naar de mogelijkheden of kijk op de prijslijst.

In mijn pedicurepraktijk gebruik ik de nieuwste technieken en de meest geavanceerde apparatuur zodat de behandeling pijnloos is. Ik werk volgens de Code van het voetverzorgingsbedrijf met betrekking tot Hygiƫne, Arbeidsomstandigheden en Milieu. Dit betekent onder andere dat voor iedere klant een set gedesinfecteerde instrumenten gebruikt wordt.

Waar kan ik terecht en op welke dagen? Kijk bij Contact - afspraak maken.

Wil je zien hoe een voetbehandeling gaat, kijk dan op mijn YouTube kanaal.